Halloween pysselIgår pysslade vi halloween fladdermöss, vilket man kan säga är smällkaramellens motsvarighet. Hittade instruktioner hos "my own home" som har en hel massa. roliga och fina pyssel tips. Det var skoj och de blev så söta. Hängde upp dem på ett band mellan garderoben och lampan som en girlang. Hoppas det blir lite Pumpa lyktor nu till veckan. W var på halloweendisco med spökvandring på skolan, utklädd till zombie cowboy.
Nu rullar vi på dubbar redo för norr. *Längtar*

Snabbmat: Tacomacka

 
Det blev en varm snabblunch a la vad som finns i kylskåpet.
 
Min tacomacka
 
Ingredienser:
Tacobröd
Fryst majs
Kokta svarta bönor
Riven ost
Paprikapulver
 
isbergsallad
avokado
Tropisk salsa
 
Stek tackobröden på låg värme i en stekpanna. Strö över majs, bönor och ost. Krydda med paprikapulver. Värm under lock tills osten har smält. Vik brödet på mitten och stek ytterligare en minut på varje sida. Servera med strimlad sallad, skivad avokado och en klick salsa.
 
 

Kanonkulan v 25

 
För en vecka sedan skrattade jag när Britt Ekland i Hollywoodfruar fick coaching i att ta en selfi, jag tar tillbaka det! det var inte lätt att fotografera sig själv.
Till slut blev det ändå en bild på kanonkulan. Till kvällen väntas halsbränna i vanlig ordning och ett glas yoghurt på det. Alla tips på hur man blir av med halsbränna är varmt välkommet.
Återgärder jag redan satt in är: all stark mat, kapott, yoghurt på kvällen, mjuka kläder så långt garderoben sträcker sig (den behöver gravid uppdateras), extra hög kudde.
Jag är glad att än så länge slippa ta tabletter mot halsbrännan, men blir det värre så får jag nog det.
Bäbisen rör på sig mest på morgon och kväll när jag är avslappnad. Då får den fritt spelrum i bubblan att sparka (på mig). Det är ett underbart livstecken. En kväll sparkade det så mycket att jag inte kunde somna. La då ett spelande gossedjur på magen, och jag tror det fungerade...zzz